Jan Jaspersschool

Welkom op de site van de Jan Jaspersschool. Wij zijn een open christelijke school en hebben oog voor elkaar. Vandaar dat samen een belangrijke pijler is binnen ons onderwijs. Binnen de veilige structuur in de school geven we kinderen het onderwijs dat ze nodig hebben.

Door onze goede zorgstructuur kunnen we rekening houden met de talenten en mogelijkheden van kinderen. Bijzonder is dat alle kinderen, al vanaf groep 1, Engels aangeboden krijgen. Op deze manier leren de kinderen al jong op een spelenderwijze manier de taal.

Op deze site kunt u meer lezen over de school en onze manier van onderwijs geven. Voor nieuwe ouders is er informatie over de visie van de school en de manier van werken. Daarnaast kunnen bestaande ouders huishoudelijke informatie vinden en gegevens over de groep van uw kind (eren).

janjaspersschool@stichtingcambium.nl